Bryggfix

Sent för bad kan man tycka, men bryggan vid fiskestugan måste fixas. Det visade sig att vattnet var varmt även för en badkruka.. Eftersom jag hade roat mig med att strö ut brödsmulor var jag omgiven av småfisk. Det upptäckte även storskrakarna, som jagade löjorna runt om mig.  Vadade upp efter kameran, skrakarna fortsatte att jaga. Accelerationen när de fick korn på ett lämpligt offer var imponerande. En mink kom också och sprang förbi. Runt om blommade fortfarande några näckrosor. Badet var uppfriskande.skrake

näckros

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s